Burn out

Opnieuw opbouwen en luisteren

Met een burn-out moet je de balans in je leven weer helemaal van de basis gaan opbouwen. Waar haal ik energie vandaan, wat is goed voor mij, hoe laad ik de figuurlijke accu op? Hoe bewaak ik mijn grenzen ? Weer leren luisteren naar het lichaam en de grenzen die het lichaam aangeeft.

Wat kan ik voor jou betekenen bij een burn-out

In de eerste plaats is het goed om spanningen in je spieren te lokaliseren en zal ik deze los masseren. Massage helpt om het gehalte aan stresshormonen te verminderen. Er worden stofjes aangemaakt die de ontspanning en het welzijn bevorderen, namelijk endorfine en oxytocine. Massage zet een proces in gang dat het zelfhelend vermogen van de mens stimuleert.

Ik begeleid je te leren ontspannen zodat je het verschil gaat ontdekken in je lichaam tussen spanning en ontspanning, Je wordt je bewuster van je eigen lichaam en merkt zelf eerder waar de spanning zich vastzet.

Door te ontspannen kunnen emoties loskomen die lang geblokkeerd zijn geweest. Met lichaamswerk oefeningen leer ik je de emoties te uiten. Als de emoties geuit mogen worden komt er helderheid en rust en mogelijkheden voor nieuwe inzichten.

Werkwijze

De behandeling wordt afgestemd op jouw klachten en laat je het verband zien tussen je lichamelijke klachten en de onderliggende oorzaken. Met een combinatie van massage, meditatie, lichaamswerktechnieken en gesprekken kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Stapje voor stapje komen lichaam en geest beter in balans en komt de energie weer terug.

Een burn-out verdwijnt uiteraard niet door één sessie, maar een traject kan het herstel van een burn-out wel degelijk bevorderen.

Werkwijze Massagetherapie bij een Burn-Out

Voor meer informatie druk op de button hieronder.

Kosten: 80 euro per uur


Info & Locatie:
06-16518238 maravanzandwijk@gmail.com
Amsterdam South Health Center,
Woestduinstraat 1, Amsterdam