Massage inhoudelijk

Rebalancing Massage

Dynamische massage met een vitaliserende werking. Door diepe strokes op de spieren te gebruiken worden deze soepeler en spanningen verlichten. Bij het ontspannen van de spieren ontstaat het  loslaten van vastgehouden emoties, het werken op de gewrichten via strekkingen creëert ruimte en souplesse in het lichaam. Balans en doorstroming in het lichaam en nieuwe inzichten in de levenspatronen ontstaan.

Haptische Massage

Een ontspannende massagevorm waarbij de aanraking voorop staat. Er wordt gewerkt op de spieren en energiebanen. Geestelijke of lichamelijke spanning brengen lichaamsveranderingen die je niet gewaar bent, lichamelijke klachten en blokkades ontstaan. Geef je over aan wat je ervaart zonder de strijd er mee aan te gaan. Diepe ontspanning ontstaat waarbij de energie doorstroomt en het lichaam zijn natuurlijke evenwicht hervind.

Gezicht en voeten Massage

Tijdens het masseren van de voet worden de reflexzonen op de voeten behandeld om de organen te stimuleren. Dit geeft een ontspanning die in het gehele lichaam te ervaren isBij het masseren van het gezicht wordt op de reflexzonen gewerkt met drukpunttechnieken. De bloedcirculatie en energieverdeling in het hoofd worden gestimuleerd.
Ruimte en loslaten van spanningen wordt ervaren.

Info & Contact

Een eenmalige sessie is een moment wat ruimte en ontspanning creëert.
Een serie sessies brengen dat er werkelijk iets in jou positief veranderd en zich manifesteert.

Locatie:
Amsterdam South Health Center, Woestduinstraat 1,  1058 SX Amsterdam
Sauna Deco,  Herengracht 115 1015 BE Amsterdam
Sauna Da Costa, Da Costakade 200, 1053 XH Amsterdam

Kosten:  55/60 euro per uur
Afspraak & Info: Mara van Zandwijk 06-16518238 – info@maravanzandwijk.nl

 massage brengt je op nieuw in contact met je diepere zelf