Massages Inhoudelijk

Massage inhoudelijk

Ontspannings-Massage
Een moment voor jezelf! Ik masseer de spieren los en werk op de energiebanen. Als de energie doorstroomt hervindt het lichaam zijn natuurlijke evenwicht. De basis van deze massage is het lichaam en de geest tot rust te brengen.

Voet-Gezicht Massage (onderdeel van de Ontspannings-Massage)
Op de voet behandel ik de reflexzonen om de organen te stimuleren. Dit geeft een ontspanning die in het gehele lichaam te ervaren is. In het gezicht gebruik ik drukpunt massage technieken die de bloedcirculatie in het hoofd stimuleren. Ontspanning ontstaat op het hoofd de hals en de nek.

Drukpuntmassage
Bij deze vorm van massage ga je ervan uit dat het lichaam diverse reflexzones en energiepunten heeft. De drukpunten liggen op onzichtbare energiekanalen in het lichaam en heten ‘meridianen’
Ik zal de drukpunten op de huid stimuleren waarbij het proces van zelfgenezing in je lichaam gestimuleerd wordt. Kwaaltjes als o.a. hoofd- en rugpijn, slapeloosheid en opvliegers worden aangepakt.

Holistic Pulsing Massage
Ik breng het lichaam in beweging met ononderbroken ritmische bewegingen. Door je over te geven aan de golfbewegingen stopt het denken en kom je in contact met je lichaam. Het brengt je in een  ontspannende en soms meditatieve staat. Opgebouwde spanningen worden losgemaakt.

Rebalancing Massage
Dynamische massage met een vitaliserende werking. Ik gebruik diepe strokes op de spieren waardoor deze spanningen los laten en soepeler worden. Daarnaast gebruik ik technieken op de gewrichten via strekkingen voor het creëren van ruimte en souplesse in het lichaam.

 

Een eenmalige sessie is een moment wat ruimte en ontspanning creëert.
Een serie sessies brengen dat er werkelijk iets in jou positief veranderd en zich manifesteert.

Kosten:  80 euro per uur

Info & Locatie:
06-16518238 maravanzandwijk@gmail.com
Amsterdam South Health Center,
Woestduinstraat 1, Amsterdam
Sauna Deco,
Herengracht 115, Amsterdam
http//saunadeco.boekingapp.nl/book