Massages

Naast het werken op de spieren en energiebanen worden onderstaande massagevormen toegepast.


Ontspannings-Massage  

Een massagevorm waarbij de aanraking voorop staat. Er wordt gewerkt op de spieren en energiebanen. Diepe ontspanning ontstaat waarbij de energie doorstroomt en het lichaam zijn natuurlijke evenwicht hervind.
Voet Massage
Tijdens het masseren van de voet worden de reflexzonen behandeld om de organen te stimuleren. Geeft een ontspanning die in het gehele lichaam te ervaren is.

Gezicht Massage
Bij het masseren van het gezicht wordt op de reflexzonen gewerkt met drukpunttechnieken. De bloedcirculatie en energieverdeling in het hoofd worden gestimuleerd. Geeft ontspanning op het hoofd, hals en nek, hoofdpijn lost op.

 

Drukpuntmassage 

Bij deze vorm van massage ga je ervan uit dat het lichaam diverse reflexzones en energiepunten heeft. Door speciale drukpunten op de huid te stimuleren, stimuleer je het proces van zelfgenezing. Kwaaltjes als hoofd- en rugpijn, slapeloosheid en opvliegers worden aangepakt. De drukpunten liggen op onzichtbare energiekanalen in het lichaam. Deze onzichtbare lijnen heten ‘meridianen’.  Door de meridianen te masseren, raak je ontspannen en werk je emoties en spanningen weg.

Er zijn verschillende technieken om de energiestroom in het lichaam te herstellen
-Druk uitoefenen op de drukpunten.
-Uitstrekken van de energiekanalen.
-Kneden of bekloppen van de diverse energiezones op het lichaam.

 

Rebalancing Massage

Dynamische massage met een vitaliserende werking. Door diepe strokes op de spieren te gebruiken worden deze soepeler en spanningen verlichten. Het werken op de gewrichten via strekkingen creëert ruimte en souplesse in het lichaam.
Balans en doorstroming in het lichaam en inzichten in de levenspatronen ontstaan.

 

Burn out Traject

Combinatie van bovenstaande massages naar gelang wat nodig is. Daarnaast kunnen lichaamsgerichte en meditatie oefeningen aangereikt worden naast uitwisseling.

 

Info & Contact

Een eenmalige sessie is een moment wat ruimte en ontspanning creëert.
Een serie sessies brengen dat er werkelijk iets in jou positief veranderd en zich manifesteert.


Kosten:
    55/65 euro per uur

Mara van Zandwijk 06-16518238 –maravanzandwijk@gmail.com

Locatie:

Amsterdam South Health Center
Woestduinstraat 1, Amsterdam
06-16518238

Sauna Deco
Herengracht 115 Amsterdam
http//saunadeco.boekingapp.nl/book