Zen en Fitness

Zen en Fitness        “Start je week met actieve meditatie en dans”

Wil jij?

Minder in je hoofd zitten, loskomen van alledaagse stress en druk, meer energie voor jezelf, patronen loslaten en doorbreken, meer zingeving-kracht,-richting-helderheid en vreugde?

Dan is Zen en Fitness zeker iets voor jou!

Zen en Fitness is een unieke actieve lichaamsgerichte methode die je anders om leert gaan met onrust, spanning en stress. We maken gebruik van een mix van OSHO actieve meditaties en lichaamswerk en dit geeft je de kans om te leren mediteren op een manier die past bij de mens van Nu.

Het kenmerkt zich door de no-nonsense, nuchtere, laagdrempelige en toegankelijke aanpak. Verder geeft het je de ruimte om je te uiten, jezelf te ontwikkelen en vooral jezelf te zijn. Het hebben van plezier in meditatie is hierbij ons hoofddoel. Een feest voor lichaam en geest! Dynamisch en ontspannend, verkwikkend en verdiepend, opladend en rustgevend.

Deelname aan Zen en Fitness zorgt voor meer rust in het hoofd, meer energie, minder stress en spanning, meer helderheid, makkelijker uiten, meer in het gevoel, gemakkelijker in het leven staan, meer openheid, steviger en krachtiger voelen, verstilling en ruimte in jezelf ervaren en weer richting krijgen.

Zen en Fitness is landelijk in diverse plaatsen beschikbaar en is toegankelijk voor iedereen die iets nieuws wil onderzoeken!

Kijk voor meer informatie op www.zenenfitness.nl

Begeleiding

Mara en Peter begeleiden de avonden met humor en kennis van zaken.
Mara is een ervaren lichaamswerker, zij heeft de Training Zen en Fitness bij Lucas van Gool (de oprichter) gevolgd en is gecertificeerd Zen en Fitness bijeenkomsten te begeleiden.

Peter verzorgd de muziek die essentieel is voor de actieve meditaties en ondersteund Mara.

Start:      17 september 2018  van 20.00-22.00 uur,
              Opvolgend elke maandagavond uitgezonderd de schoolvakanties 
Lokatie:  Huis van de Buurt de Boeg, Hoofdweg 495-A, Amsterdam

Aanmelden: info@maravanzandwijk.nl mobiel 06-16518238
Ticket 15 euro pin & contant t.b.t

 

Zen en Fitness Rotterdam